Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps 

 Het ROA, Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps is hoofdzakelijk geformeerd uit voormalig dienstplichtige militairen die als muzikant waren ingedeeld bij het in 1960 opgerichte Artillerie Trompetterkorps. 

In 1963 volgde een omzetting tot fanfarekorps. Uit oogpunt van traditie bleef de naam ongewijzigd. In 1995 werd het orkest officieel opgeheven maar in het kader van de viering van het 325-jarig jubileum van het Wapen der Artillerie werd in 2002 een reünieorkest opgericht. 

Sinds de eerste repetitie op 15 december 2001 komen de ongeveer 60 muzikanten uit alle windstreken van Nederland bijeen en repeteert het ROA iedere 3 weken op zaterdag van 10.00 tot 14.30 uur in de sportzaal van de Legerplaats bij Oldebroek (LbO) in 't Harde.

Het Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps (ROA) verzorgt optredens tijdens militaire en civiele evenementen op vele plaatsen in Nederland en in het buitenland. Naast het optreden in Coevorden staan in 2017  onder andere optredens op het programma in Wageningen, Den Haag, Diekirch (Luxemburg),  Lommel (België), Apeldoorn en Rotterdam.